Natječaj za zasnivanje radnog odnosa na određeno vrijeme na projektu „Pomozimo (ZA)jedno “

Objavljeno: Utorak, 02 Travanj 2024
U sklopu projekta „Pomozimo (ZA)jedno “ SF.3.4.11.01.0067  Ekološka udruga „Krka“ Knin objavljuje natječaj za zasnivanje radnog odnosa na određeno vrijeme na projektu „Pomozimo (ZA)jedno “  iz prijavnog programa “Zaželi – prevencija institucionalizacije”, broj poziva SF.3.4.11.01. Više detalja možete pronaći u nastavku.

 

Radno mjesto: Radnik/ca za potporu i podršku starijim osobama i odraslim osobama s invaliditetom

Mjesto rada: Šibensko-kninska županija: grad Knin, općine Biskupija, Kijevo, Ervenik i Kistanje

Broj traženih radnik/ca: 15

Vrsta zaposlenja: na određeno vrijeme uz probni rok u trajanju od mjesec dana,  novootvoreni poslovi, mogućnost zaposlenja osobe sa invaliditetom

Radno vrijeme: puno radno vrijeme (8 sati dnevno/40 sati tjedno)

Smještaj: nema smještaja

Naknada za prijevoz: Bez naknade

Uvjeti na radnom mjestu: terenski rad

Razina obrazovanja:  nije uvjet

Radno iskustvo: nije uvjet

Natječaj vrijedi od: 02.04.2024.

Natječaj vrijedi do: 12.04.2024.

 

Opis poslova:

Usluge potpore i podrške uključuju:

1.Organiziranje prehrane (pomoć u pripremi obroka, pomoć u nabavi hrane i dr.) i/ili

2.Obavljanje kućanskih poslova (pranje posuđa, pospremanje stambenog prostora, donošenje vode, ogrjeva i slično, organiziranje pranja i glačanja rublja, nabava lijekova i drugih potrepština i dr.) i/ili

3.Održavanje osobne higijene (pomoć u oblačenju i svlačenju, u kupanju i obavljanju drugih higijenskih potreba i dr. ) i/ili

4.Zadovoljavanje drugih svakodnevnih potreba.

Zaposlena osoba pružat će potporu i podršku za najmanje šest krajnjih korisnika.

Od kandidata/kandidatkinja se očekuje visoka razina predanosti i odgovornosti prema radu, komunikativnost, senzibilitet za rad sa starijim i/ili nemoćnim osobama, pouzdanost i povjerljivost. Poželjno je iskustvo u radu na sličnim poslovima, ali nije uvjet.

Potrebna dokumentacija za prijavu na natječaj:

1.Zamolba za posao

2.Životopis

3.Preslika osobne iskaznice

4.Preslika dokaza o najviše završenoj školi

5.E-radna knjižica Hrvatskog zavoda za mirovinsko osiguranje

6.Uvjerenje nadležnog suda ( ne starije od 90 dana od dana raspisivanja natječaja ) o nekažnjavanju

Uz prijavu je moguće dostaviti i dodatnu dokumentaciju kojom se dokazuju druge vještine i znanja ( npr. preslika vozačke dozvole, uvjerenje o osposobljavanju ili usavršavanju i slično). Dodatna dokumentacija nije obavezna.

Urednom prijavom smatra se prijava koja sadrži sve podatke i priloge navedene u Natječaju. Nepotpune i nepravodobno podnesene prijave neće se razmatrati.

Prijavom na natječaj smatra se da je podnositelj dao izričitu privolu za prikupljanje i obradu osobnih podataka u skladu s propisima koji uređuju zaštitu osobnih i drugih podataka, posebno Uredbom (EU) 2016/679 Europskog parlamenta i Vijeća od 27.travnja 2016.o zaštiti pojedinaca u vezi s obradom osobnih podataka i o slobodnom kretanju takvih podataka te o stavljanju izvan snage Direktive 95/46/EZ (Opća uredba o zaštiti podataka), te odredbama Zakona o provedbi Opće uredbe o zaštiti podataka („Narodne novine“, broj 42/18). Prikupljeni osobni podaci obrađivat će se isključivo u svrhu provedbe ovog Natječaja.

 

Prijava na Natječaj dostavlja poštom na adresu Ekološke udruge „Krka“ Knin (Tvrtkova 3)  najkasnije do 12. travnja 2024. godine, s obveznom naznakom na omotnici „za Natječaj  za zapošljavanje“, ili putem e-mail adrese Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.s naslovom „Za Natječaj za zapošljavanje“.

Sve informacije o natječaju mogu se dobiti putem elektroničke pošte: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Ekološka udruga „Krka“ Knin zadržava pravo pozvati podnositelja prijave na razgovor ukoliko bude potrebe. Ekološka udruga „Krka“ Knin zadržava pravo poništenja Natječaja.

 

    

 

Sadržaj ovoga članka isključiva je odgovornost Ekološke udruge „Krka“ Knin. Europska unija ni Europska komisija ne mogu se smatrati odgovornim za isti.