Započeo projekt "Druškanići"

Objavljeno: Utorak, 11 Lipanj 2019

Početkom lipnja 2019. godine Ekološka udruga „Krka“ Knin započela je sa provođenjem projekta pod imenom „Druškanići“. Projekt je vrijedan 57.688,70 kn, a Fond za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost sufinancira ga s iznosom od 46.150,96 kn (80%). Projekt će trajati 6 mjeseci.

Prije par godina članica ekološke udruge "Krka" napravila je facebook grupu "Druškanići" koja je služila za informiranje o aktivnostima ekološke udruge "Krka" ali i za davanje savjeta u zaštiti okoliša. Grupa je sadržajem bila prilagođena za roditelje i djecu. S vremenom, više kao usluga prijateljima počele su se stavljati obavijesti o potražnji dječje opreme (roba, hranilica, kolica, vrtići i slično) ali i školskih knjiga (udžbenika). Iz tog razloga provodimo projekt "Druškanići" gdje će jedna osoba raditi na administraciji facebook stranice, promociji projektnih aktivnosti te organizaciji razmjene i doniranja dječje opreme (roba, hranilice, kolica, vrtići, udžbenici i drugo).

S toga vas pozivamo da posjetite našu facebook stranicu „Druškanići“ (https://www.facebook.com/groups/116516475186772/) i oglasite poklanjate li ili možda potražujete dječju opremu. Napominjemo kako je zabranjeno putem ove stranice oglašavati kupoprodaju dječje opreme. Također možete dječju opremu donirati u udrugu „Krka“ gdje ćemo je pregledati, ako je potrebno popraviti i dalje proslijediti onima kojima je potrebna.

Za sve dodatne informacije obratite nam se na e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili broj telefona 022 664 608.

 

Donatori

                                                  Logo opcina Promina                                                                  

 

 

Partneri

                   Općina Kistanje       Srednja škola Lovre Montija Knin                     

Osnovna škola "Domovinske zahvalnosti"          Logo opcina Promina  Logo veleuciliste Marko Marulic

 

Ekološka udruga Krka Knin je član

        

 

Sponzori