Eko knjižnice igračaka

Objavljeno: Petak, 13 Listopad 2023

Ekološka udruga „Krka“ Knin u partnerstvu s Gradom Kninom i  Općinom Promina nastavlja s provedbom aktivnosti projekta „Eko knjižnice igračaka“. Projektom doprinosimo buđenju  svijesti i edukaciji  djece i odraslih o važnosti zaštite okoliša, odgovornog gospodarenja otpadom i ponovnoj uporabi igračaka.

Tijekom rujna održane su ekološke radionice za djecu i izrađen promotivni letak koji možete preuzeti na klikom na LETAK. Trenutno smo u fazi izrade edukativne slikovnice i platnenih vrećica/ruksaka koje ćemo besplatno podijeliti djeci iz Knina i Promine.

Pozivamo građane, posebno s područja grada Knina i općine Promina da ne bacaju igračke  te da iste donesu u ured udruge „Krka“ Knin ( Tvrtkova 3 ) ili u Društveni centar Promina ( Lukar, Kod škole 38 ), svaki radni dan od 8 h do 16.h  Igračke  će se u sklopu projekta sortirati,  popravljati i stavljati na police eko knjižnica igračaka gdje ih djeca besplatno mogu iznajmiti.

 

Projekt sufinanciraju Fond za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost Šibensko-kninska županija,  Grad Knin i NP Krka.

 

Ovaj članak izrađen je uz financijsku podršku Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost,  Šibensko-kninske županije, Grada Knina i NP Krka. Sadržaj ovog članka u isključivoj je odgovornosti Ekološke udruge " Krka" Knin i ni pod kojim se uvjetima ne može smatrati kao odraz stajališta Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost, Šibensko-kninske županije, Grada Knina i NP Krka.