Poziv na okrugli stol „Važnost volonterstva“

Objavljeno: Četvrtak, 16 Studeni 2023

Ovim putem Vas pozivamo na okrugli stol na temu „Važnost volonterstva“ koji će se održati povodom obilježavanja Međunarodnog dana volontera, dana 5. prosinca 2023. (utorak) s početkom u 13:00 sati, u dvorani Studentskog doma fra Luje Maruna, Krešimirova 22 Knin.

Ekološka udruga „Krka“ Knin održava okrugli stol u sklopu programa „Volonterski centar Krka – Kreni Ravno Ka Aktivizmu“ povodom obilježavanja Međunarodnog dana volontera i dobrobiti volonterskog rada i njegovog doprinosa razvoju lokalne zajednice.

Cilj održavanja okruglog stola je razmjena znanja, iskustva i primjera dobre prakse te poticanje suradnje za razvoj volonterstva.

Na okruglom stolu će se prezentirati rezultati provedenog istraživanja o razvoju i unaprjeđenju volonterizma na području Šibensko-kninske županije.

Program „Volonterski centar Krka – Kreni Ravno Ka Aktivizmu“ je dvogodišnji program koji Ekološka udruga „Krka“ Knin provodi u partnerstvu s Gradom Kninom, Općinom Biskupija, Općinom Ervenik, Općinom Promina, OŠ Domovinske zahvalnosti Knin, Veleučilištem Marko Marulić i Hrvatskim zavodom za socijalni rad, područni ured Knin.

 

Radujemo se vašem dolasku!

 

Ovaj program financira Ministarstvo rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike i Grad Knin

Sadržaj ovog dokumenta u isključivoj je odgovornosti Ekološke udruge "Krka" Knin i ne odražava nužno stajalište Ministarstva rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike te Grada Knina