Dani otvorenih vrata udruga 2015.

Objavljeno: Ponedjeljak, 25 Svi 2015

Ekološka udruga "Krka" i ove godine sudjeluje na Danima otvorenih vrata udruga  . Od 28.-30. 05. u vremenu od 10-14 h ćemo otvoriti svoja vrata na adresi Tvrtkova 3. Također ćemo dana 28.05. na terasi caffe bara "Square",Trg Ante Stračevića u Kninu, u vremenu od 10-14h , zajedno sa ostalim udrugama iz grada prezentirati svoj rad.

Biti će izloženi edukativno informativni materijali, a građani će u diretktnom razgovoru sa zaposlenicima Udruge moći upoznati sa aktivnostima i projektima Udruge, posebno sa radom Eko-knjižnice igračaka.

Svi građani koji posjete udruge tijekom Dana otvorenih vrata moći će preuzeti i ispuniti "putovnicu" u koje unose žigove udruga i svoje dojmove te osvojiti prigodne nagrade. Program Dana otvorenih vrata udruga 2015., te aktivnosti udruga širom Hrvatske biti će dostupan na web stranici Dani otvorenih vrata.

U sklopu Dana otvorenih vrata udruga 2015. , Ured za udruge Vlade Republike Hrvatske predstavit će mobilnu aplikaciju "UdrugeInfo" koja za cilj ima povećati vidljivost udruga u lokalnoj zajednici.

 

Više informacija o EU fondovima:
www.strukturnifondovi.hr

Donatori

  europska unija zajedno do fondova eu wEU strukturni investicijski fondoviUcinkoviti ljudski potencijali boja manji w                                                Logo opcina Promina                                                                  

 Agencija za mobilnost i programe EU European Solidarity Corps logo

 

Partneri

                   Općina Kistanje       Srednja škola Lovre Montija Knin                     

Osnovna škola "Domovinske zahvalnosti"          Logo opcina Promina  Logo veleuciliste Marko Marulic

 

Ekološka udruga Krka Knin je član

        

 

Sponzori

ina logo