• Krčić je naš
  • Ekološko-informativni centar Krka
  • Festival Ruralne Kulture
  • Eko knjižnica igračaka

Završile aktivnosti naobrazbe i jačanja kompetencija marginaliziranih skupina

Objavljeno: Utorak, 10 Ožujak 2020
“Iskoristi priliku!” je projekt koji je dugotrajno nezaposlenim osobama pružio priliku za stjecanjem novih znanja i vještina na području poljoprivrednih zanimanja s naglaskom na ekološke metode i principe. U prostorijama POUK-a u Kninu u petak 6.3.2020 dodjeljene su posljednje diplome u sklopu provedbe verificiranih programa obrazovanja odraslih. Kroz projekt smo obrazovali vinare/ke, vinogradare/ke, voćare/ke i vrtlare/ice. Udruga "Zdravi grad" Split provodi projekt u partnerstvu s Ekološkom udrugom "Krka" Knin.
Program je uspješno završilo 23 polaznika/ca, te nekolicina njih će koristiti dobivena znanja i vještine za pokretanje Obiteljskog poljoprivrednog gospodarstva, a ostali će koristiti diplome za zaposlenje u okviru zanimanja kojeg su stekli.
Marginaliziranu skupinu smo također uspješno osnažili uključivši ih u edukacije za razvoj mekih vještina. 24 polaznika smo uključili u program sljedećih edukacija: Komunikacijske i prezentacijske vještine, Timski rad, Samovođenje, Upravljanje konfliktom, Kreativnost,  Zdrav način života i Osnove poduzetništva; te osnažili njihove kompetencije za pronalazak posla ili samozapošljavanje.
Sretno svima, nadamo se kako će iskoritili priliku te na najbolji mogući način postati aktivan i produktivan dio društva u kojem žive.
 
"Iskoristi priliku" 

lenta ESF kockice

 
 

Donatori

                                                  Logo opcina Promina                                                                  

 

 

Partneri

                   Općina Kistanje       Srednja škola Lovre Montija Knin                     

Osnovna škola "Domovinske zahvalnosti"          Logo opcina Promina  Logo veleuciliste Marko Marulic

 

Ekološka udruga Krka Knin je član

        

 

Sponzori